Player Camp

Elite Basketball Camp for 2022 er dessverre fullbooket. Det er mulig å sette seg opp på venteliste. Send de samme opplysningene som etterspørres på skjemaet nedenfor til fredrik.hannestad@apriil.no. De som får plass mottar faktura fra arrangør.

Spillerpåmelding
Gutt Jente
Jeg har lest og godtar vilkårene for påmelding til Elite Basketball Camp.

Loading...

 

Følgende vilkår aksepterer du ved å sjekke av i boksen for “Jeg har lest og godtar vilkårene for påmelding til Elite Basketball Camp”:

Jeg har satt meg inn i reglene for deltakelse under Elite Basketball Camp. Dersom jeg må melde meg av campen, er jeg kjent med de reglene for avmelding som fremkommer på nettsidene til Elite Basketball Camp. Jeg aksepterer at navn og klubbtilhørighet til den påmeldte blir publisert på Elite Basketball Camp sine nettbaserte deltakerlister, og at mine personopplysninger kan lagres og benyttes iht GDPR-regelverket. Jeg er forsikret mot eventuelle skader/materielle tap under Elite Basketball Camp via min spillerlisens i NBBF eller via min private forsikring.

Du får fire dagers undervisning med NBA-coacher, egen drakt med nummer, frokost og varm lunsj i fire dager, samt mye, mye mer.

Kontakt informasjonsansvarlig Fredrik Hannestad

90787621

fredrik.hannestad@apriil.no

Bli med!

Meld deg på i dag. Dette blir et minne for livet!