Påmelding

Påmelding for 2024

Påmelding til Elite Basketball Camp åpnet 22. januar 2024. Denne campen ble raskt fullbooket. Vi har forhandlet fram en løsning med NBA-coachene om å gjennomføre en ekstra camp umiddelbart etter den første. 

  • Camp 1: 7.-10. august 2024
  • Camp 2: 11.-14. august 2024

Programmet og innholdet i de to campene er like. Det gis dessverre ikke noe rabatt dersom spillere ønsker å delta på begge campene. Eventuell deltakelse på begge campene anbefales kun til spesielt godt trente spillere.

Følg med på våre Facebook-sider for mer informasjon.

Player Camp: Inntil 120 spillere kan melde seg på Elite Basketball Camp. Vi praktiserer prinsippet om “førstemann til mølla”. Du melder deg på og betaler på et eget skjema på nettsiden.

Coach Clinic: Det er ubegrenset med antall plasser for coacher som vil lære av NBA-trenere. Clinic’en er EVU-godkjent av NBBF. Du betaler når du melder deg på.

Søk assistentjobb: Elite Basketball Camp søker seks norske assistenttrenere som kan bistå de amerikanske NBA-trenerne i undervisningen. Assistenttrenerne får økonomisk kompensasjon for jobben. Søk jobb her.

Avmelding

Deltakere kan melde seg av campen innen 1. mai og få refundert 90 prosent av det innbetalte beløpet. (Det er påløpte gebyrer som er årsaken til at hele beløpet ikke kan tilbakebetales.) 

Mellom 1. mai og 1. juli kan deltakere melde seg av, men kun 50 prosent av det innbetalte beløpet blir refundert. Det skyldes påløpte kostnader i forbindelse med blant annet draktbestilling, betalingstransaksjoner, mm. 

Etter 1. juli aksepteres avmelding med refusjon kun med framlagt sykemelding fra lege. Ved mindre enn 72 timer før campstart, eller under campen, vil det ikke kunne gis noe refusjon – uansett grunn for avmelding. Refusjon tar utgangspunkt i nettobeløp, det vil si innbetalt beløp minus allerede påløpte gebyrer i forbindelse med betalingstransaksjonene samt et administrasjonsgebyr. Nettobeløpet utgjør ca 90 prosent av det innbetalte beløpet. 

Du får fire dagers undervisning med NBA-coacher, egen drakt med nummer, frokost og varm lunsj i fire dager, samt mye, mye mer.

Kontakt informasjonsansvarlig Fredrik Hannestad

90787621

fredrik.hannestad@apriil.no

Bli med!

Meld deg på i dag. Dette blir et minne for livet!