10 Gode Grunner

Du bør melde deg på Elite Basketball Camp fordi:

  1. Du får fire hele dager med noen av de beste trenerne i verden
  2. Du får en skikkelig flott Macron-drakt med logo og nummer
  3. Du spiser sunn mat under hele campen – frokost, samt varmt måltid til lunsj pluss så mye frukt du orker å spise – hele tiden.
  4. Du deltar på en camp der kvalitet og kompetanse står helt sentralt i alt fra A til Å. Bading, lek og fritid er også viktig, men ikke på denne campen.
  5. Du har det skikkelig gøy når du opplever at alle rundt deg er opptatt av å bli gode. Selv om vi er seriøse, så er vi samtidig entusiastiske!
  6. Du deltar på en camp der arrangøren er opptatt av å ha med få deltakere (maks 96 spillere) – for at DU skal få så mye individuell veiledning fra NBA-coachene som mulig.
  7. Du får tatt bilder av deg sammen med de amerikanske NBA-heltene – samt signaturer på t-skjorter og baller og andre ting.
  8. Du kan enkelte spørre de norske assistenttrenerne dersom det er noe som de amerikanske coachene sier, og som du ikke forstår.
  9. Deltakelse på Elite Basketball Camp koster ikke særlig mye mer enn andre camper i Norge – fordi arrangøren har idealistiske ambisjoner med Elite Basketball Camp – og ikke primært økonomiske motiver.
  10. Du blir rett og slett en bedre basketballspiller – eller trener!

Steve Frankoski koser seg når han signerer draktene

Dave Severns engasjerer seg i deltakernes utvikling

Mikael Gjerde fra Kongsberg Miners ble MVP i 2017

Du får fire dagers undervisning med NBA-coacher, egen drakt med nummer, frokost og varm lunsj i fire dager, samt mye, mye mer.

Kontakt informasjonsansvarlig Fredrik Hannestad

90787621

fredrik.hannestad@apriil.no

Bli med!

Meld deg på i dag. Dette blir et minne for livet!